Concertul lui Toto Cutugno, programat pe 8 mai la Sala Palatului, a fost anulat, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului”, au scris aceştia. 

Problemele de sănătate îl forţează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susţinute anul acesta. 

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecţiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie, artistul italian a suferit complicaţii şi a fost internat de urgenţă, în stare critică într-un spital privat.

Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceştia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se afla sub strictă supraveghere medicală.

Contravaloarea biletelor se va rambursa de către organizator în maxim 30 de zile de la solicitare prin intermediul celor de la Eventim sau casieria Salii Palatului.

Totodata, având în vedere situaţia mondială actuală a conflictului militar din Ucraina, SC Mall4art SRL pune la dispoziţia cumpărătorilor de bilete opţiunea de a preschimba biletele la concertul Toto Cutugno cu un Voucher-Bilet ce va putea fi folosit doar pentru achiziţionarea de noi bilete la spectacolul umanitar „Teatru pentru Ucraina - Baletul Clasic din Ucraina” susţinut de trupa de balet „Ucrainian Classic Ballet” cu reprezentaţia „Giselle” în două acte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.