Jennifer Lopez a fost nevoită să anuleze concertul de la Madison Square Garden din New York, sâmbătă seară, la câteva minute după ce acesta începuse, din cauza întreruperii curentului în oraş, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întreruperea a fost cauzată de un incendiu de transformator care a izbucnit pe West 64th Street şi West End Avenue, potrivit departamentului pompierilor din New York. 

"Mi-au spus să cobor de pe scenă", a spus J.Lo într-un videoclip publicat pe Twitter, filmat în culisele de la Madison Square Garden. "Aşteptam acolo. Evident că tot curentul s-a oprit în oraş şi evident că şi aici la Madison Square Garden". 

"Au cerut tuturor să evacueze, încet şi calm", a spus ea. "În mod evident sunt mâhnită şi dezamăgită... Vă iubesc. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta în mijlocul concertului nostru", a spus J.Lo. 

Cântăreaţa a adăugat într-un alt videoclip: "Chiar nu ştiu ce să spun. Vreau să vă asigur că vă veţi lua banii, că ne vom întoarce şi vom face un show grozav pentru voi. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat (...). Au făcut cel mai deştept lucru pentru siguranţa tuturor".  

În afară de anularea concertului lui Jennifer Lopez, multe producţii de pe Broadway, inclusiv "Harry Potter and the Cursed Child", "Frozen", "Moulin Rouge" şi "The Lion King" au fost anulate sâmbătă seară. Pana de curent din Manhattan a blocat lifturi şi iar reţeaua de metrou a fost afectată. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.