Tarja Turunen va concerta la Timişoara şi Bucureşti pe 2, respectiv 3 februarie, iar show-ul artistei va începe la ora 21.15. În deschidere vor urca pe scenă formaţiile Devilfire din Marea Britanie şi Anvision din Polonia, anunţă organizatorii Phoenix Entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul artistei, care a devenit cunoscută ca solistă a trupei Nightwish, de la Timişoara va avea loc cu casa închisă, biletele fiind deja epuizate. De asemenea, înaintea Tarjei vor urca pe scena formaţia de melodic rock Devilfire, din Marea Britanie, şi Anvision din Polonia, de progressive rock metal. 

Pentru confortul şi siguranţa spectactorilor, organizatorii transmit informaţii şi reguli de acces valabile pentru cele două evenimente.

Este interzis accesul cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căşti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video, aparate GoPro, selfie stick-uri.

Programul serii de la Timişoara va începe la ora 19.00, când se deschid porţile. La ora 19.30 vor urca pe scenă membrii trupei Anvision. La ora 20.20 - Devilfire. Artista Tarja Turunen va începe spectacolul la ora 21.15. 

La Bucureşti, evenimentul începe la aceeaşi oră, 19.00, iar la 19.45 va cânta formaţia Anvision. Trupa Devilfire va începe show-ul la 20.35, iar de la 21.15 - Tarja Turunen. 

Tarja Turunen este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal. Mare iubitoare a muzicii clasice, Tarja a dezvoltat numeroase proiecte prin care să o promoveze. Ambele au fost puse în scenă şi în România: “Ave Maria” - spectacolul de colinde ce a avut loc la Ateneul Român, precum şi “The Beauty and the Beat” - în care melodii clasice din repertoriile lui Bach, Listz, Beethoven, Mozart, dar şi Queen şi Nightwish, au fost reinterpretate în manieră clasică alături de o orchestră impresionantă formată din 70 de instrumentişti cărora li s-a alăturat şi carismaticul toboşar Mike Terrana.

Biletele pentru cele două spectacole din 2017 sunt disponibile la diferite categorii de preţ, în funcţie de locul faţă de scenă: Bucureşti (Sala Palatului) - 99, 140, 200, 250 şi 350 de lei; Timişoara (Filarmonica Banatul) - 150, 230, 290 şi 390 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.