Luna aprilie stă sub semnul revenirilor muzicale, iar printre artiştii care vor concerta la Bucureşti se numără Alessandro Safina, Kenny Garrett, Lara Fabian şi Charles Aznavour.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia finlandeză de progressive metal Amorphis revine, pe 3 aprilie, de la ora 19.00, cu un concert care va avea loc la Arenele Romane, în cort încălzit. Formaţia, înfiinţată în 1990, îşi va prezenta cel mai recent material discografic, "Under The Red Cloud", cel de-al 12-lea din discografie, apărut în 2015. Biletele costă 70 şi 100 de lei, iar invitat special al concertului este grupul olandez Textures.

Grupul Carlas’s Dreams concertează la Hard Rock Café, pe 6 aprilie, de la ora 21.30. Proiectul muzical a debutat în anul 2012, în Republica Moldova. Trupa, înfiinţată în Chişinău, combină mai multe stiluri muzicale, inclusiv hip-hop, jazz, rock şi pop. Evenimentul este sold-out.

Interpretul Vitas revine la Bucureşti după şapte ani, cu un concert care va avea loc la Sala Palatului, pe 7 aprilie, de la ora 19.00. Biletele au preţuri de 90, 150, 200, 260 şi 320 de lei.

Formaţia orădeană Celelalte Cuvinte va concerta la Music Club, pe 8 aprilie, de la ora 21.00. Grupul, care a debutat în 1981, este format din Calin Pop - voce şi chitară, Marcel Breazu - bas, Tiberiu Pop - clape şi Leontin Iovan - tobe. Biletele costă 40 de lei.

Alessandro Safina & The Alexander Symphony Orchestra concertează, la Sala Palatului, pe 14 aprilie, de la ora 19.00. Invitaţii tenorului italian sunt Amadeus, Brio Sonores, Constantin Moscovici şi soprana Irina Baianţ. Biletele, în funcţie de loc, au preţuri cuprinse între 112 şi 255 de lei.

Grupul Zdob şi Zdub concertează la Hard Rock Café, pe 14 aprilie, de la ora 21.30, evenimentul făcând parte din turneul aniversar al formaţiei. În cei 20 de ani de carieră, formaţia, originară din Republica Moldova, a lansat zece albume. Trupa este formată din Roman Iagupov - voce, Mihai Gincu - bas, Sveatoslav Starus - citară, Andrei Cebotari - tobe, Valeriu Mazilu - trompetă, şi Victor Dandes - trombon. Biletele costă 65 şi 120 de lei.

Violonista Sarah Chang revine în Capitală cu o compoziţie despre care spune că i-a marcat drumul în muzică - ”Concert no 1 in G minor”, de Max Bruch. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, pe 16 aprilie, de la ora 19.30. Biletele costă 75, 100, 150 şi 250 de lei.

Saxofonistul american Kenny Garrett cântă, pe 21 aprilie, la Sala Radio, alături de pianistul Vernell Brown, basistul Corcoran Holt, bateristul McClenty Hunter şi de percuţionistul Ruby Bird. Biletele pentru concertul care începe de la ora 20.00 costă 95 de lei.

Interpreta de origine belgiană Lara Fabian revine în România pentru două concerte, la Cluj-Napoca, pe 20 aprilie, şi la Bucureşti, pe 22 aprilie. Evenimentul de la Sala Palatului din Capitală începe la ora 20.00, şi face parte din turneul de promovare a celui mai nou album - ”Ma vie dans la tienne”. Biletele pentru acest eveniment sunt epuizate.

Pianistul Roberto Fonseca, fost membru al Buena Vista Social Club, concertează, de asemenea, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, în cadrul primei ediţii a programului ”Exploring Jazz”. Acesta va urca pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, pe 25 aprilie, de la ora 20.00. Fonseca va cânta alături de Ramsés Rodriguez (tobe) şi Yandy Martinez (bas), iar invitaţi speciali vor fi Adrian Naidin Quartet şi Vali Boghean Band. Preţul biletelor variază între 50 şi 198 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Charles Aznavour susţine concerte în mai multe dintre capitalele europene, sub numele “One Night Only” - ultimul său turneu din carieră. Astfel, la Bucureşti, artistul va urca pe scena complexului Romexpo, pe 28 aprilie, de la ora 20.00. Biletele pentru eveniment costă 260, 350, 390 şi 490 de lei. Charles Aznavour a mai concertat în Capitală, la jumătatea anilor '60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.