Concerte susţinute de Voltaj, Direcţia 5, Loredana, Ştefan Bănică, Vama şi Phoenix vor avea loc, în perioada 12-15 august, în municipiul Constanţa, accesul publicului fiind gratuit. Organizatorii vor permite accesul în zona de concerte pentru persoanele vaccinate, cele care prezintă un test negativ sau dovada trecerii prin boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, festivalul KIMARO va fi deschis joi, de Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony şi Voltaj & Simona Strungaru Symphonics.
 
Vineri seara, pe scenă vor urca Direcţia 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana şi Ştefan Bănică, iar în deschidere publicul le va descoperi pe Tiny Tigers. 
 
Sâmbătă vor concerta Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R şi Smiley. Seara va fi deschisă de Yuka, o artistă de 16 ani, câştigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani, dar şi de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani.
 
KIMARO încheie seria concertelor duminică, printr-un line-up rock legendar: Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama şi Phoenix.
 
"Experienţa de festival este completată pe parcursul celor patru zile de o zonă gastronomică, food trucks şi baruri cu o oferta variată de street food de la mâncare indiană la burgeri şi îngheţată artizanală, de la cocktailuri la selecţie de vinuri spumante, plus alte delicii. Zona de food se deschide zilnic de la ora 16:00, iar concertele încep în fiecare zi la ora 18:00”, a transmis Primăria Constanţa. 
 
Accesul publicului la festivalul care va avea loc la Poarta 1 de acces în Portul Constanţa este gratuit şi se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obţine de pe site-ul kimaro.ro.
 
Pentru acces este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic: dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare); rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore); dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.