Concerte susţinute de Uriah Heep şi Carla’s Dreams, dar şi un foc de artificii şi jocuri de lumini vor fi organizate la Sibiu în noaptea de Revelion, manifestările fiind estimate că vor costa aproximativ 1,2 milioane de lei, suma urmând să fie discutată în şedinţa Consiliului Local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Primăriei Sibiu, reprezentanţii Casei de Cultură au realizat programul pentru noaptea de Revelion.

”Îi aşteptăm pe sibieni în Piaţa Mare, locul unde, acum zece ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea oraşului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulţi sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formaţii apreciate care vor crea atmosfera”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Programul include concerte susţinute de Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project, dar şi un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. 

”În şedinţa Consiliului Local din această săptămână se va discuta bugetul acestui eveniment, propunerea fiind de a aloca 1,2 milioane de lei”, se mai arată în document.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.