Concerte de colinde, spectacole folclorice şi ateliere pentru copii vor fi organizate la primul Târg de Crăciun din Buzău. Evenimentul, care include şi amenjarea unui patinoar, va costa Primăria aproximativ 90.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Târgul de Crăciun de la Buzău va fi inaugurat de Ziua Naţională, potrivit primarului Constantin Toma. 

Astfel, în Piaţa Daciei vor fi amenajate 20 de căsuţe din lemn din care se vor vinde produse de artizanat şi culinare de sezon, dar şi un patinoar, care ar putea rămâne funcţional până la sfârşitul lunii ianuarie, dacă vor fi cereri.

Pe toată perioada târgului, în centrul oraşului vor fi concerte de colinde şi spectacole folclorice, printre interpreţii numărându-se Benone Sinulescu, Steliana Sima, Anişoara Puică, Aurel Moldoveanu, Ion Paladi, Cristian Pomohaci, Mihaela Gurău, dar şi artişti locali.

În faţa Primăriei vor fi organizate şi ateliere creative pentru copii, micuţii având ocazia să se întâlnească şi cu Moş Crăciun.

Pentru organizarea Târgului de Crăciun, care va avea loc în perioada 1 - 25 decembrie, şi a patinoarului Primăria va cheltui aproximativ 90.000 de lei, sumă care va fi aprobată de consilierii municipali într-o şedinţă extraordinară ce va avea loc luni, 14 noiembrie.

Evenimentul este organizat de Primărie, în colaborare cu Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman” şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.