Mai mulţi artişti, între care Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Proconsul şi Holograf, vor susţine concerte în Mamaia şi în Constanţa, în minivacanţa de 1 Mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii OMD Mamaia Constanţa au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că turiştii şi constănţeni sunt invitaţi, timp de şase zile, la petreceri cu muzică, la începutul lunii mai.  
 
“Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat George Măndilă, preşedintele Organizaţiei de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia Constanţa. 
 
Concertele programate în minivacanţa de 1 Mai vor avea loc atât în Mamaia, cât şi în Constanţa.
 
Astfel, în Piaţeta Cazino din Mamaia, în 1 mai vor concerta Lora şi Mihai Mărgineanu, în 2 mai - Misha şi Lidia Buble, iar în 3 mai - Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu.
 
Apoi, concertele se vor muta în Piaţa Ovidiu din Constanţa.
 
În 4 mai vor urca pe scenă Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace, în 5 mai - Keo, Loren şi Proconsul, iar în 6 mai - Edward Sanda şi Holograf.
 
Toate concertele vor începe la ora 19.30. 
 
Reprezentanţii OMD Mamaia Constanţa au menţionat că, în afara acestor spectacole, în acea perioadă vor mai avea loc Festival du Bonheur, între 30 aprilie şi 6 mai, şi festivalul Sunwaves de muzică electronică, între 1-7 mai.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.