Un concert susţinut de What’s Up, Smiley şi Jo va avea loc, astăzi, de la ora 18.00, în Parcul Izvor, pentru a marca împlinirea a 110 ani de transport public bucureştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Societăţii de Transport Bucureşti, transportul public bucureştean aniversează 110 de ani de la înfiinţarea primei concesiuni care a devenit principala companie de transport în comun din Bucureşti, iar cu această ocazie se va da startul campaniei STB 110 ani, prin care bucureştenii sunt încurajaţi să folosească tot mai mult transportul în comun.

Astfel, pentru modernizarea transportului public din Capitală, au fost deja achiziţionate 400 de autobuze Otokar, normă de poluare Euro VI, cu cele mai moderne dotări, de la WiFi, ecrane de informare şi numărarea automată a călătorilor, până la camere de monitorizare video pentru protejarea călătorilor.

Primăria susţine această iniţiativă prin achiziţionarea a 100 de troleibuze moderne, cu autonomie, din gama de 12 metri, a 100 de tramvaie cu lungime de 36 de metri, a 130 de autobuze hibride, a 100 de autobuze electrice, precum şi prin modernizarea staţiilor de tramvai, troleibuz şi autobuz, prin achiziţionarea de mobilier urban modern, şi a 10 kilometri de linii de tramvai.

Pintre obiectivele STB se numără şi achiziţia a 40 de tramvaie cu lungime de 18 metri, fabricarea a 18 tramvaie Bucur LF şi echiparea cu sistem de aer condiţionat a 46 de tramvaie tip V3A şi a opt tramvaie tip Bucur LF.

Pentru a marca acest moment aniversar, STB SA le oferă bucureştenilor, sâmbătă, de la ora 18.00, în Parcul Izvor, un concert susţinut de What’s Up, Smiley şi Jo. Atmosfera va fi întreţinută de MC Cristi Nitzu.

Smiley, What’s Up, Jo, împreună cu vloggerii şi bloggerii prezenţi, vor cânta imnul recent lansat al STB SA şi al evenimentului, compus şi interpretat de What’s Up.

Concertul va fi transmis live pe paginile de Facebook ale artiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.