Formaţia lui Dan Bursuc a susţinut un concert de manele la finalul proiecţiei documentarului BBC - ”Regii manelelor”, de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunteţi un public extraordinar. De la anul vom fi permanent alături de voi. Ne-aţi făcut să ne simţim regeşte”, a declarat la finalul concertului Dan Bursuc. 

Publicul a ovaţionat la final, a dansat şi i-a aplaudat pe cântăreţii lui Dan Bursuc. ”Publicul te face fericit”, a mai scris Dan Bursuc pe pagina de Facebook. 

Tudor Giurgiu, organizatorul TIFF, a postat pe Facebook un videoclip de la finalul proiecţiei. 

”Nebunie, haos, dans, energie la The New Gypsy Kings/Regii manelelor. Casa de Cultură a Studenţilor it's on fire la concertul Kana Jambe. And, on the top, în timp ce filmam, un voluntar m-a avertizat politicos «va rog sa nu filmaţi, nu e voie». M-am dat deoparte şi am filmat totuşi bucuros”, a scris regizorul. 

Ediţia a 16-a a TIFF se desfăşoară în perioada 2 - 11 iunie la Cluj-Napoca, urmând să fie proiectate 225 de filme, dintre care 188 de lungmetraje şi 37 de scurtmetraje din 53 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.