Concertul "BTS Permission to dance on stage - Seoul" va putea fi vizionat în sălile de cinema din Românie, pe 12 martie. Evenimentul reprezintă prima transmisiune în direct, în cinematografele din lume, a unui concert din Coreea de Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pentru "BTS Permission to dance on stage - Seoul: în direct" au fost puse în vânzare la casele de bilete si online, pe website-urile cinematografelor.

Cinematografele care vor difuza concertul sunt Happy Cinema Bucureşti, Cinema One Laserplex Braşov, Cinema Palace Oradea şi reţeaua de cinematografe Cineplexx.

„BTS Permission to dance on stage - Seoul” marchează revenirea mult aşteptată a grupului pe o scenă din Coreea de Sud, în faţa unui public live, pentru prima dată din 2019.

RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V şi Jung Kook vor putea fi văzuţi şi pe marele ecran în cinematografele din România.

„BTS Permission to dance on stage” este cel mai recent turneu mondial al trupei BTS, care interpreteaza cele mai de succes melodii lansate de-a lungul carierei lor. Cele patru concerte susţinute în Los Angeles au fost sold-out şi au avut o adus împreună aproximativ 813.000 de fani, devenind unele dintre cele mai de succes spectacole din 2021.

„BTS au împărtăşit întotdeauna o conexiune specială cu ARMY şi suntem mândri să-i aducem mai aproape ca oricând prin spectacolul difuzat în direct, pe marile ecrane din România”, a declarat Simona Manea, reprezentantul Pannonia Entertainment prin Digital Emotions - distribuitorul concertului în România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.