Comicul Louis C.K., căzut în dizgraţie anul trecut, a ironizat într-un show susţinut luna aceasta supravieţuitorii masacrelor din şcolile americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul, care a admis că acuzaţiile de comportament sexual nepotrivit care i-au fost aduse sunt întemeiate, a vorbit în show-ul de stand-up şi despre copiii cu probleme mintale, folosind cuvinte jignitoare la adresa lor, potrivit AFP.

Afirmaţiile lui au ieşit la iveală după ce fragmente din show au fost publicate online. 

Louis C.K. i-a ridiculizat pe tinerii de astăzi, care cer corectitudine politică, şi a spus publicului că vieţile lor sunt „pur şi simplu plictisitoare”, în comparaţie cu cele pline de droguri de pe vremea lui.

„Sunt precum membrii familiilor regale, îţi spun cum să îi numeşti!”, a afirmat actorul. „Ar trebui să mi te adresezi cu ei/lor. Pentru că îi identific ca neutri de gen”, a spus el cu o voce transformată.

C.K. a continuat cu un alt subiect sensibil: supravieţuitorii masacrului din Parkland, unde, în februarie, au murit 17 adolescenţi. Mulţi dintre supravieţuitori au devenit apoi activişti privind controlul armelor de foc.

„Au făcut declaraţii în Congres? Ce fac? Sunteţi tineri! Ar trebui să fiţi nebuni, dezechilibraţi! Nu în costum. Nu sunteţi interesanţi”, a susţinut el. „Pentru că aţi mers la un liceu unde copiii au fost împuşcaţi? De ce înseamnă asta că trebuie să vă ascult? De ce vă face asta interesanţi? Nu aţi fost împuşcaţi. Aţi împins în faţă un puşti gras şi acum trebuie să vă ascult eu vorbind?”.

Într-un alt fragment publicat online de jurnalista elveţiană Aicha Kottmann, el vorbeşte despre copiii cu dificultăţi de învăţare, folosind în repetate rânduri cuvinte jignitoare.

Reacţiile în social media au fost, totuşi, dintre cele mai diverse. 

Comicul american Louis C.K., nominalizat de două ori la Globurile de Aur, a fost acuzat de cinci femei de comportament indecent. După dezvăluirile din 2017, când el şi-a recunoscut faptele, Netflix a renunţat la colaborarea cu actorul, la fel FX, HBO şi agentul său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.