Comicul britanic Ian Cognito a murit joi seară pe scenă, în timpul unui show de stand-up pe care îl susţinea într-un bar din oraşul Bicester, iar publicul a crezut că era parte din număr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comicul în vârstă de 60 de ani s-a simţit rău înainte de spectacol, însă a insistat să urce pe scena barului Atic. El s-a prăbuşit în timpul numărului, iar paramedicii chemaţi după ora locală 22.00 au constat că Ian Cognito - pe numele real Paul Barbieri - decedase.

Ryan Mold, proprietarul localului, a povestit pentru CNN: „S-a aşezat, şi-a lăsat capul şi braţele spre spate, iar urmerii îi tremurau”.

Mold a spus că „publicul a crezut că este parte din număr”, după ce Cognito vorbise cu câteva minute înainte despre cum ar fi să aibă un atac de cord sau un atac vascular cerebral.

Proprietarul a mai spus că ceilalţi comici prezenţi la show şi-au dat seama că ceva este în neregulă după câteva minute şi au alergat pe scenă pentru a-l ajuta pe Cognito.

Numeroşi comici i-au adus omagii lui Cognito, care a fost premiat în 1999 cu Time Out Award for Stand-up Comedy. 

„Comicul de stand-up Ian Cognito a murit pe scenă, la propriu. Publicul a crezut că este parte din număr. A murit cu cizmele în picioare. Asta reprezintă angajamentul faţă de comedie”, a scris Jimmy Carr. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.