Două noi filme „Avengers” vor intra în cinematografe în 2025, a anunţat, sâmbătă, Marvel Studios, în cadrul prezentării pentru fani a unor fragmente din serialele şi filmele cu supereroi, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Avengers: The Kang Dynasty” şi „Avengers: Secret Wars” va încheia faza a şasea a succesului uriaş al Marvel Cinematic Universe (MCU), a spus Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, pe scena convenţiei anuale Comic-Con de la San Diego. 

Fazele patru până la şase vor fi cunoscute sub numele de Saga Multivers, a spus el.

Anunţurile au atras urale puternice şi aplauze din partea unei mulţimi de peste 6.000 de persoane într-o sală plină, deşi Feige a oferit puţine detalii.

„Avengers: Endgame”, lansat în 2019, este al doilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, iar filmele MCU au generat peste 25 de miliarde de dolari în vânzări globale de box office.

Feige a dezvăluit, de asemenea, planuri pentru un serial TV cu 18 episoade numit „Daredevil: Born Again”, care va fi difuzat pe Disney+ în primăvara lui 2024, şi un film „Thunderbolts” programat pentru iulie 2024.

Studioul a evidenţiat unele dintre filmele Marvel care vor fi lansate mai devreme, inclusiv debutul din februarie al celui de-al treilea film „Ant-Man and The Wasp”, subtitrat „Quantumania”.

Marvel a încheiat prezentarea cu trailerul „Black Panther: Wakanda Forever”, o continuare a blockbuster-ului din 2018 cu Chadwick Boseman, care a murit de cancer doi ani mai târziu.

„Se simte monumental să mă întorc în Wakanda”, a spus Lupita Nyong'o, care îşi reia rolul de războinică Nakia în continuarea, care va avea loc în cinematografe în noiembrie.

Regizorul Ryan Coogler şi-a amintit că a vizionat scene din primul „Black Panther” cu Boseman la un Comic-Con anterior şi pe actor strângându-l de umăr cu entuziasm. „Vă spun că îi pot simţi mâna pe mine chiar acum”, a mărturisit  Coogler. „Spiritul lui, pasiunea lui, geniul lui, mândria lui pentru cultura sa şi impactul pe care l-a avut asupra industriei sale se vor simţi pentru totdeauna”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.