Comedii şi drame romantice, cu Julia Roberts, Ryan Gosling, Rachel McAdams, Jack Nicholson, Ellen Barkin, Owen Wilson, Javier Bardem, Steve Carell şi Emma Stone se regăsesc în programul lunii februarie la Warner TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comedia romantică „Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers” (2005), regizată de David Dobkin va fi difuzată pe 7 febuarie, de la ora 20:15. Filmul îi are în rolurile principale pe Owen Wilson şi Vince Vaughn, iar din distribuţie fac parte, între alţii, Rachel McAdams, Christopher Walken, Isla Fisher, Jane Seymour şi Bradley Cooper. John şi Jeremy sunt doi bun prieteni, afemeiaţi, care participă la petreceri de nuntă pentru a profita de atmosfera romantică. Ajung însă în conflict, după ce John o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Claire.

La People's Choice Awards, actorii Owen Wilson şi Vince Vaughn au fost desemnaţi cel mai potrivit duo de pe ecrane. Rachel McAdams a fost premiată la Teen Choice Awards şi Hollywood Film Awards pentru rolul din această comedie.

De Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, de la ora 20.05, Warner TV va difuza „Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love” (2010).
Lungmetrajul, cu Julia Roberts şi Javier Bardem în distribuţie, este regizat de Ryan Murphy. Liz, o femeie aflată la a doua tinereţe, îşi dă seama că este implicată într-un mariaj nefericit şi, după ce divorţează, decide să plece într-o călătorie prin lume pentru a se descoperi. Ea ajunge de la New York în Italia, apoi India şi Bali, unde se regăseşte şi îşi găseşte şi o nouă dragoste. Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup şi James Franco fac parte din distribuţia lungmetrajului bazat pe cartea scrisă de Elizabeth Gilbert.

Drama romantică „Jurnalul/ The Notebook” (2004) este inclusă în programul Warner TV pe 16 februarie, la ora 20.15. Protagonişti ai filmului regizat de Nick Cassavetes sunt Gena Rowlands, mama regizorului, James Garner, Ryan Gosling şi Rachel McAdams. 
Bazat pe romanul omonim al lui Nicholas Sparks, filmul spune o poveste de dragoste din anii 1940. Un bărbat sărac se îndrăgosteşte de o tânără bogată, însă relaţia lor este condamnată din cauza diferenţelor sociale. Întâmplările sunt citite, dintr-un caiet, de un bătrân unei femei internate, ca şi el, la un azil. Lungmetrajul a devenit unul cult, fiind unul dintre cele mai populare ale anilor 2000, cu numeroase distrincţii, între care opt Teen Choice Awards, un Satellite Award şi un MTV Movie Award.

Jack Nicholson şi Ellen Barkin joacă rolurile principale în comedia „Când bărbaţii nu-ţi dau pace/ Man Trouble” (1992), difuzată de Warner TV pe 21 februarie, de la ora 20.20. Acţiunea filmului regizat de Bob Rafelson are în centru un dresor de câini de pază care este şantajat să fure un manuscris de la unul dintre clienţii lui. Din distribuţie fac parte Harry Dean Stanton, Beverly D'Angelo şi Paul Mazursky.

Pe 28 februarie, de la ora 20.15, va putea fi urmărită comedia romantică „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” (2010), regizată de Glenn Ficarra şi John Requa, cu o distribuţie de excepţie. Steve Carell este Cal, căsătorit cu Emily, interpretată de Julianne Moore. Relaţia lor se deteriorează şi ajung să se despartă. Într-un bar, Cal îl cunoaşte pe Jacob, expert în a cuceri femei frumoase jucat de Ryan Gosling, care îi împărtăşeşte din cunoştinţele sale. Viaţa lui Cal ia o turnură complet neşteptată, având în vedere că noul lui prieten începe o relaţie cu fiica lui mai mare, interpretată de Emma Stone, şi el este implicat, fără voie, într-un scandal la şcoala fiului mai mic. Din distribuţie fac parte şi Marisa Tomei, Kevin Bacon, Josh Groban şi John Carroll Lynch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.