„Băieţii buni ajung în Rai”, al treilea lungmetraj al regizorului Radu Potcoavă, va intra în cinematografe din 22 martie şi propune publicului o poveste inedită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Afişul filmului, realizat de Glitch, îi prezintă pe actorii Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan şi Şerban Pavlu. Trailerul filmului a fost realizat de Wearebasca (Ştefan Schultz şi Alin Boeru). 

Dan (Bogdan Dumitrache) moare într-un accident de maşină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc. Laura (Cosmina Stratan), fata de care era îndrăgostit în liceu, e şi ea aici. Vor reuşi, în sfârşit, cei doi să fie împreună?

„Când am început să scriu această poveste, era pandemie, fugeam de oameni pe stradă şi spălam cu spirt ambalajele produselor cumpărate de la magazin. În acele zile, mai mult ca oricând, îmi doream să nu mai fiu ameninţat cu nimic - nici măcar cu Judecata Divină. Pentru că, dacă tot credem în miracole, hai să credem în toate miracolele, nu doar în alea care ne convin. Lumea întreagă se clocea în case, iar eu îmi imaginam plaja aceea superbă, pustie, în care ne aduce Dumnezeu să ne odihnim un pic, înainte de 'interviu'”, spune regizorul Radu Potcoavă.

Comedia romantică despre o poveste neaşteptată de iubire într-un tărâm magic, scrisă şi regizată de Radu Potcoavă, va fi distribuită de Forum Film.

„Băieţii buni ajung în Rai” îi are în distribuţie pe Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan, Sergiu Costache, Şerban Pavlu, Florentina Ţilea, Ilinca Sava, Liviu Pintileasa, Marian Râlea, Aura Călăraşu şi Aurora Păunescu.
Directorul de imagine al filmului este Andrei Butică, montajul a fost realizat de Cătălin Cristuţiu, de sunet s-a ocupat Alexandru Dumitru şi de muzică Alin Zăbrăuţeanu, iar Mălina Ionescu semnează scenografia şi costumele.

Producătorii lungmetrajului sunt Claudiu Mitcu, Ioachim Stroe şi Robert Fiţa.

„Când Radu mi-a povestit prima oară despre „Băieţii buni ajung în Rai”, m-am sfătuit cu partenerii mei, Ioachim Stroe şi Robert Fiţa, şi am ştiut că este filmul pe care îl căutăm de ceva vreme: original, funny, dar şi emoţionant, captivant. Pe scurt, un film pentru public, care îşi va avea locul lui. Genul de poveste pe care aş vedea-o într-o zi când simt nevoia să mă relaxez. Este primul film de public pe care îl produce Wearebasca, unul de la care avem nişte aşteptări şi pentru care am putut păstra anumite standarde profesionale şi creative, cu o echipă care colaborează constant”, spune Claudiu Mitcu.

Regizorul Radu Potcoavă a studiat Regia la Universitatea Hyperion - Facultatea de Arte - şi dramaturgia la Binger FilmLab (Amsterdam), beneficiind de o rezidenţă de creaţie la Nipkow Programm (Berlin). A regizat comedia de succes „Cuscrii” (al doilea film românesc al anului 2013, după numărul de spectatori), drama coming-of-age „Vara s-a sfârşit”, şi a fost co-regizor al serialelor TV „Vlad” (sezonul 1) şi „Ai noştri” (sezonul 1). De asemenea, a regizat câteva scurtmetraje de succes - trei dintre ele fiind nominalizate la Premiile Gopo.

„Băieţii buni ajung în Rai” reprezintă a treia colaborare a lui Radu Potcoavă cu Wearebasca, după scurtmetrajele „Mă cheamă Costin” (2016) şi „Miss Sueño” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.