Comedia de acţiune „Oraşul pierdut/ The Lost City”, regizată de Aaron şi Adam Nee, cu Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Channing Tatum în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a avut încasări de 1.076.351 de lei, după ce a fost văzut de 39.995 de spectatori. 

Povestea filmului o are în centru pe o scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărţii ei (Channing Tatum), care e prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viaţă şi pe moarte în junglă.

Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a coborât pe poziţia a doua, în al treilea weekend de la premieră, generând venituri de 486.189 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Blockbusterul „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a coborât pe locul trei, în al patrulea weekend de la debut. Filmul a avut încasări de 345.169 de lei şi a fost urmărit de 14.420 de spectatori. 

„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, s-a menţinut pe locul patru, în al şaselea weekend de la lansare, generând venituri de 203.438 de lei şi fiind vizionat de 8.684 de spectatori. 

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la premieră. Veniturile au fost de 160.815 lei. 

Filmul fantastic „Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie”, film regizat de Andrei Huţuleac, cu Teodor Corban, Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Maya Noelle Prediger, Grigorie Silişteanu în rolurile principale, a debutat pe poziţia a şasea în clasament. Producţia românească a fost văzută de 5.636 de spectatori şi a avut încasări de 121.646 de lei. 

Animaţia „Encanto” a coborât cinci locuri, până pe şapte, în al 18-lea weekend de la premieră, generând venituri de 77.720 de lei. 

„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, regizat de Kenneth Brannagh, a coborât şase locuri, până pe opt, în al şaptelea weekend de la lansare şi a înregistrat venituri de 49.569 de lei. 

Comedia „Dog. Un câine de legendă” s-a menţinut pe nouă iar „Aleea groazei/ Nightmare Alley”, regizată de Guillermo del Toro, a coborât pe locul zece. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.