Comedia horror „Shocker”, scrisă, regizată şi produsă de Wes Craven, va fi difuzată în premieră de Warner TV pe 17 septembrie, de la ora 01:25.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul lansat în 1989 are în centru un criminal în serie şi un jucător de fotbal american pe care îl bântuie pentru că l-a dat pe mâna autorităţilor.

Trimis pe scaunul electric, ucigaşul se foloseşte de electricitate pentru a reveni la viaţă  şi pentru a căuta să se răzbune deoarece a fost denunţat poliţiei.

Din distribuţia filmului care abundă de efecte speciale şi este presărat cu situaţii comice fac parte Michael Murphy, Mitch Pillegi, Peter Berg, Jeanne Peters şi Camille Cooper.

Wes Craven (1939 - 2015), nume devenit sinonim inovării în genul horror, s-a remarcat în ipostaza de scenarist, regizor şi producător, dar şi de actor şi scriitor.

Primul lungmetraj pe care l-a realizat a fost „The Last House on the Left” (1972), căruia i-au urmat, între altele, „The Hills Have Eyes” (1977), recompensat cu premiul juriului internaţional al criticilor la Sitgest - Catalonian International Film Festival, apoi „A Nightmare on Elm Street” (1984) şi patru filme din seria „Scream”.

În palmaresul său regizoral se regăsesc episoade din „The Twilight Zone” (1985 - 1986), thrillerul psihologic „Red Eye” (2005), dar şi filme din afara genului care l-a consacrat, precum „Music of the Heart” (1999), cu Meryl Streep în rol principal, nominalizată la Oscar pentru interpretare, şi segmentul „Pere-Lachaise” din „Paris, je t’aime” (2006), pe care l-a şi scris. Acesta din urmă a fost inclus în competiţia Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes.
Primul roman scris de Wes Craven, „The Fountain Society”, a fost publicat de Simon & Shuster în 1999.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.