Colin Farrell a semnat oficial pentru a juca şi a fi producător executiv al seriei spin-off „The Batman” în care l-ar interpreta din nou pe The Penguin, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Farrell va fi mai întâi personajul negativ din „The Batman” cu Robert Pattinson, care ar trebui sa fie lansat pe 4 martie 2022. Serialul ar urma să aprofundeze ascensiunea lui Pinguin în lumea interlopă din Gotham.

Variety a anunţat prima dată proiectul în septembrie, pe când Farrell nu era implicat. 

Lauren LeFranc va scrie scenariul pentru serie. Alături de Farrell, regizorul „The Batman” Matt Reeves şi Dylan Clark vor fi producători executivi ai serialului cu The Penguin. 

Warner Bros. Television va fi producător. 

Reprezentanţii HBO Max şi Warner Bros. Television  nu au dorit să comenteze. 

Farrell este cunoscut pentru multe roluri, între care cele din filmele „The Lobster”, „In Bruges” şi „Seven Psychopaths”. În televiziune, recent a început la BBC şi AMC Plus drama „The North Water” iar anterior a jucat în sezonul doi din „True Detective” la HBO. Tot recent a filmat pentru „The Banshees of Inisherin”, cu regizorul Martin McDonough şi actorul Brendan Gleeson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.