Cineplexx România îşi suspendă activitatea începând cu data de 18 martie, ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a instaurării stării de urgenţă şi a măsurilor impuse de Guvernul român pentru a preveni raspândirea virusului Covid 19 (coronavirus), Cineplexx România va închide cele patru cinematografe pe care le operează, începând din data de 18 martie, până la noi reglementări. Este vorba despre locaţiile Grand Entertainment, Cineplexx Titan, Cineplexx Satu Mare şi Cineplexx Sibiu, iar finalizarea cinematografului de la Târgu Mures este amânată pe o perioadă nedeterminată”, anunţă compania.

Cineplexx România  precizează că de-a lungul ultimelor două săptămâni, a respectat şi implementat cu stricteţe măsurile de igienizare şi siguranţă în toate locatiile sale, punând în aplicare în timp real restricţiile transmise de autorităţi.

”Suspendarea imediată a activităţii cinematografelor este o altă măsura prin care compania continuă să îsi asume cu seriozitate responsabilitatea socială, deoarece siguranţa şi sănătatea vizitatorilor şi a angajaţilor sunt indiscutabil prioritare”, subliniază Cineplexx România.

Pentru noi informaţii şi alte modificări, poate fi consultat site-ul companiei www.cineplexx.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.