Tom Cruise a dezvăluit joi, la CinemaCon, în avanpremieră mondială "Top Gun: Maverick", a doua parte a filmului de succes lansat în 1986, dintr-un avion în zbor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Continuarea "Top Gun" reia povestea lui Maverick, pilot de elită interpretat de Tom Cruise, la 30 de ani de la filmul original. Lansare sa a fost iniţial prevăzută în 2020, dar a fost de mai multe ori amânată din cauza pandemiei de coronavirus. 

Tom Cruise, 59 de ani, prezentat filmul printr-un mesaj video participanţilor la CinemaCon, marea adunare anuală a proprietarilor de săli de cinema, din Las Vegas. 

Cunoscut pentru capacitatea sa de a efectua chiar el multe cascade, li s-a adresat dintr-un avion în zbor deasupra Africii de Sud. 

"Salut tuturor. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo cu voi. Îmi pare rău pentru zgomot", a strigat actorul în vuietul motorului şi al rafalelor de vânt. "Aşa cum vedeţi, suntem pe cale de a filma ultimul episod din Mission: Impossible", s-a amuzat el. "Tom dă lovitura tot timpul..., şi nu-l poţi opri", a glumit Jerry Bruckheimer, care a fost producător al primului film "Top Gun", prezent în sala din Las Vegas. 

Intriga şi detaliile filmului sunt ţinute sub secret până când "Top Gun: Maverick" va avea premiera oficială la Festivalul de Film de la Cannes luna viitoare, dar filmul a primit imediat aplauze pe reţelele de socializare de la jurnaliştii prezenţi la proiecţia organizată de Paramount Studios. Noua parte rămâne fidelă reţetei care a adus succesul primului "Top Gun", cu scene intense de acţiune filmate la bordul unor avioane de luptă reale ale Marinei SUA. 

Tony Scott, cel care a regizat primul film, a murit în 2012, dar succesorul său, Joseph Kosinski, „a găsit o modalitate de a-i stârni interesul lui Tom" după ce a văzut videoclipuri pe YouTube filmate de piloţii Marinei în aer folosind camere GoPro în timpul zborurilor lor de antrenament. "I-am arătat asta lui Tom şi el a spus: 'Este disponibil gratuit pe internet... Dacă nu poţi face mai bine, atunci nu merită să faci filmul'. Şi aşa a fost de acord!", zâmbeşte Joseph Kosinski. Cu ajutorul inginerilor de aviaţie navală, realizatorii de film au reuşit într-adevăr să plaseze nu mai puţin de şase camere în cabina avioanelor folosite la filmări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.