Cineastul italian Luca Guadagnino, cunoscut pentru filme precum „Call Me by Your Name” şi „Suspiria”, va regiza pentru Universal Pictures un reboot al lungmetrajului „Scarface”, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joel Coen şi Ethan Coen au scris cea mai recentă variantă de scenariu, care a avut versiuni semnate de Gareth Dunnet-Alcocer, Jonathan Herman şi Paul Attanasio.

„Scarface” va fi produs de Dylan Clark. Scott Stuber va fi producător executiv împreună cu Marco Marabito.

Povestea a fost adaptată cel mai recent în 1983, de Brian DePalma, cu Al Pacino şi Michelle Pfeiffer în distribuţie. 

Noua versiune va fi reimaginarea poveştilor de bază spuse în filmele din 1932 şi 1983, iar acţiunea va fi plasată în Los Angeles.

Guadagnino a anunţat recent că pregăteşte o continuare a filmului „Call Me By Your Name”, premiat cu Oscar pentru scenariul lui James Ivory.

În prezent, el se află în post-producţie cu ministeria „We Are Who We Are” (HBO), în care joacă Alice Braga şi Kid Cudi, şi dezvoltă un remake al „Lord of the Flies” pentru Warner Bros.

„Scarface” este un proiect vechi al Universal Pictures. În urmă cu trei ani, cineastul american David Ayer a anunţat că renunţă la rolul de regizor, după ce reprezentanţi ai studiourilor au apreciat că scenariul e „prea întunecat”. El preluase proiectul de la Antoine Fuqua, care a fost nevoit să renunţe din cauza programării continuării „Equalizer”. Diego Luna era angajat să interpreteze rolul principal în noul „Scarface”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.