Cineaştii Steven Soderbergh, premiat cu Oscar pentru regia „Traffic”, Jesse Collins, nominalizat la Emmy pentru gala Grammy din 2019, şi Stacey Sher, nominalizată la Oscar pentru „Django Unchained” şi „Erin Brockovich”, vor produce a 93-a gală a premiilor Academiei americane de film, programată să aibă loc pe 25 aprilie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima dată pentru cei trei când produc gala Oscar.

„Următoarea gală Oscar este ocazia perfectă pentru inovaţie şi pentru re-imaginarea posibilităţilor show-ului”, au transmis într-un comunicat preşedintele Academiei, David Rubin, şi CEO-ul Dawn Hudson. „Este echipa ideală care va răspunde direct acestor timpuri. Academia este încântată să lucreze cu ei pentru a livra un eveniment care reflectă dragostea globală pentru filme şi cum ele ne leagă şi ne delectează când avem mai mare nevoie”. 

Collins, Sher şi Soderbergh au spus: „Suntem încântaţi şi înspăimântaţi în aceeaşi măsură. Având în vedere situaţia extraordinară, suntem toţi în asta, este o ocazie de a ne concentra într-un nou mod pe filme şi pe oamenii care le fac şi sperăm să realizăm un show care să dea impresia filmelor pe care toţi le iubim”.

Nu a fost anunţat oficial dacă gala de anul viitor va avea loc, ca de obicei, la Dolby Theatre şi nici formatul pe care îl va avea.

Academia va lua în calcul filmele lansate, inclusiv online, până pe 28 februarie 2021, perioadă extinsă în contextul pandemiei. Nominalizările vor fi anunţate la jumătatea lunii martie. 

Cea de-a 93-a gală a premiilor Oscar va fi transmisă de ABC pe 25 aprilie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.