Cineaştii Greta Gerwig şi Noah Baumbach s-au căsătorit oficial, a declarat miercuri reprezentantul lor pentru The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi cineaşti sunt împreună de 12 ani, au doi copii şi au colaborat la numeroase filme, printre care "Barbie", pe care l-au scris împreună, iar Gerwig l-a regizat.

S-au cunoscut la filmul "Greenberg" al lui Baumbach şi au continuat să lucreze împreună la filme precum "Mistress America" şi "Frances Ha", pe care le-au scris împreună, Baumbach le-a regizat, iar Gerwig a jucat în ele.

Baumbach a fost căsătorit anterior cu Jennifer Jason Leigh şi are un copil cu aceasta.

Gerwig şi Baumbach au scris "Barbie" în timpul pandemiei, fără să ştie dacă va fi realizat vreodată. Într-un interviu pentru "60 Minutes" de la începutul acestui an, Baumbach a declarat că Gerwig l-a angajat să scrie filmul fără să-i spună. Încercările sale, a spus el râzând, au eşuat pentru că "Greta a fost insistentă şi Greta a văzut ceva", a spus el.

Filmul a devenit un fenomen cultural şi a avut cele mai mari încasări ale anului, cu vânzări de bilete de peste 1,4 miliarde de dolari, şi este un posibil candidat la Oscar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.