Modelul, vedeta TV şi antreprenoarea Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend a anunţat, miercuri, că aşteaptă încă un copil, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mai avem încă unul pe drum", a scris ea, într-o postare pe contul de Instagram în care îşi arată burtica, adăugând ulterior: "până acum, totul este perfect şi frumos şi mă simt plină de speranţă şi uimitoare". 

Teigen şi Legend sunt căsătoriţi de aproape 9 ani şi au doi copii, Luna şi Miles. 

"Ultimii ani au fost cel puţin un amestec de emoţii, dar bucuria ne-a umplut din nou casa şi inimile", a scris Teigen, în vârstă de 36 de ani, părând să se refere la avortul ei spontan din 2020. 

În urma avortului spontan, Teigen a vorbit deschis despre experienţa sa, împărtăşind şocul şi durerea imensă pe care ea şi soţul ei le-au îndurat.  

Decizia ei de a împărtăşi vestea a fost văzută ca o lovitură împotriva unei culturi de lungă durată a tăcerii în jurul pierderii sarcinii, în ciuda faptului că între 10% şi 25% dintre sarcinile cunoscute se termină cu un avort spontan, potrivit Asociaţiei Americane a Sarcinilor. 

Cuplul a declarat anterior că primii lor 2 copii au fost concepuţi prin fertilizare in vitro, iar în anunţul său de miercuri, Teigen a spus că noul copil este pe drum "1 miliard de fotografii mai târziu". 

Teigan a ezitat să anunţe sarcina, a spus ea. 

"La fiecare programare mi-am spus: 'ok, dacă este sănătos astăzi voi anunţa', dar apoi am răsuflat uşurată să aud o bătaie a inimii şi am decis că sunt încă prea nervoasă", a scris ea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.