Cântăreţii Chris Stapleton şi Luke Combs sunt marii câştigători ai celei de-a 55-a ediţii a galei premiilor Country Music Association, acordate miercuri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stapleton s-a impus la patru categorii, însă CMA a acordat marele premiu lui Combs, care a câştigat pentru prima dată titlul „Entertainer of the Year”.

Chris Stapleton a fost desemnat interpretul anului. Artistul s-a impus şi la categoriile single-ul anului şi cântecul anului, cu piesa „Starting Over”. Discul omonim pe care e inclusă compoziţia a primit titlul de albumul anului.

Cântăreaţa anului a fost aleasă Carly Pearce, iar grupul anului a fost Old Dominion, în timp ce Brothers Osbourne a fost desemnat cel mai bun duo vocal.

Dintre evenimente, a fost premiat „Half of My Hometown” - Kelsea Ballerini (featuring Kenny Chesney), în timp ce muzicianul anului a fost desemnat Jenee Fleenor, Fiddle.

„Half of My Hometown” - Kelsea Ballerini (featuring Kenny Chesney) - a fost ales videoclipul anului. Jimmie Allen este cel mai bun artist nou al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.