Chris Rock, umoristul pălmuit de Will Smith în timpul galei Oscar în martie, a evocat incidentul pentru prima dată în timpul unui spectacol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este pentru prima dată când vorbeşte despre acesta în mod explicit. Chris Rock, lovit de Smith pentru o glumă despre coafura soţiei sale Jada Pinkett Smith, a vorbit în timpul unui spectacol la New Jersey. 

„Cei care spun că vorbele fac rău nu au primit niciodată un pumn în faţă”, a spus el, adăugând „nu sunt o victimă. Da, chestia aia a durut, fir-ar să fie. Dar m-am scuturat de acea chestie şi am mers a doua zi la muncă. Nu m-am dus la spital pentru o tăietură în hârtie”. 

Umoristul, ale cărui locuri la spectacolele sale de stand-up sunt pline după incident, nu a comentat până acum incidentul. 

„Nu am mare lucru de spus despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă aţi venit să auziţi despre asta, am un spectacol întreg pe care l-am scris înainte de acest weekend”, a spus el la un show din Boston, prima apariţie publică după palma de la Oscar. 

„Încă diger ceea ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre această mizerie. Şi va fi serios şi nostim”, a adăugat umoristul. 

După această palmă, Will Smith şi-a anunţat demisia din postul său de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. De asemenea, a fost interzis de la ceremonii timp de 10 ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.