Chris Rock a descris încercările lui Will Smith de a-şi cere scuze pentru că l-a pălmuit la premiile Oscar drept un „videoclip cu ostatici”, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbind la unul dintre cele mai recente show-uri pe care le susţine alături de colegul său Dave Chappelle, Rock s-a referit la postarea lui Smith pe YouTube din iulie în care regretă că l-a pălmuit. 

„La dracu cu videoclipul tău cu ostatici”, a spus Rock, carel-a numit pe actor „Suge Smith” - o comparaţie la adresa  celebrului CEO al Death Row Records, Suge Knight, aflat în prezent în închisoare.

Rock a spus publicului de la M&S Bank Arena din Liverpool că Smith a interpretat „un bărbat perfect timp de 30 de ani”, înainte de a dezvălui că este „la fel de urât ca noi ceilalţi”.

Aceasta este prima dată când Rock a vorbit despre Smith pe scenă sau în afara ei.

Chappelle l-a întrebat pe Rock: „Te-a durut rahatul ăla?”. Rock a răspuns: „La naiba, corect... nenorocitul m-a lovit din cauza unei glume prosteşti - cea mai drăguţă glumă pe care am spus-o vreodată”.

Pe 28 martie, Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith pe scena premiilor Oscar, după ce a făcut o glumă despre coafura soţiei actorului, care suferă de alopecie.

În urma acestei altercaţii, Smith, care tocmai câştigase premiul pentru cel mai bun actor cu rolul din „The Williams Method”, şi-a cerut scuze public pentru gestul său şi şi-a anunţat demisia din Academie. De asemenea, a fost interzis de la toate evenimentele Academiei timp de zece ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.