Actorul american Chris Pratt, cunoscut pentru rolurile în filme din seria „Jurassic World”, va da voce motanului Garfield într-un nou lungmetraj de animaţie, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi nu au fost anunţate detalii despre acţiunea filmului, el va fi inspirat de benzile desenate ale ilustratorului Jim Davis. Isprăvile motanului portocaliu, ale proprietarului lui, Jim Arbuckle, şi ale amicului Odie au apărut în mai mult de 2.580 de publicaţii de la debutul din iunie 1978.

Alcon Entertainment produce filmul, iar Sony Pictures va lansa în cinematografe cea mai nouă aventură a lui Garfield, mai puţin în China. Data premierei urmează să fie anunţată.

Proiectul, care nu are încă un titlu, va fi scris de David Reynolds („Finding Nemo”) şi regizat de Mark Dindal („Chicken Little”, „Emperor’s New Groove”).

Alcon a cumpărat drepturile de la Davis, care va fi producător executiv cu Bridget McMeel de la Amuse şi Craig Sost.

John Cohen („Despicable Me”, „Angry Birds”) şi Steven P. Wegner vor fi producători.

Printre cei care şi-au împrumutat vocea personajului se numără Bill Murray, în „Garfield: The Movie” (2004) şi continuarea acestuia, „Garfield: A Tail of Two Kitties” (2006). În ciuda faptului că au primit cronici nefavorabile, aceste două filme 20th Century Fox au fost de succes.

Pratt a mai interpretat personaje animate în „Onward”, „Lego Movie” şi „Super Mario Bros.”. Cât priveşte lungmetrajele de ficţiune, el a jucat recent în „The Tomorrow War” (Amazon) şi va face parte din distribuţia următorului „Jurassic World: Dominion”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.