Cântăreţii Ricky Martin, Katy Perry şi Justin Bieber, precum şi actorul şi regizorul Chris Evans se numără între vedetele care şi-au exprimat susţinerea pentru un elev din statul american Tennessee care a fost batjocorit la şcoală de colegii săi, după ce mama lui a publicat pe reţelele de socializare un videoclip în care copilul povesteşte plângând despre această problemă, informează people.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fac glume despre nasul meu. Îmi spun că sunt urât şi că nu am prieteni”, spune Keaton Jones în videoclipul surprins de mama sa în maşină. Copilul precizează că în plus, colegii săi îl agresează cu alimente, turnându-i lapte pe haine sau aruncând spre el cu bucăţi de pâine.

„Doar din curiozitate? De ce le place să batjocorească? Care este sensul? De ce le place să demonstreze răutate faţă de oameni nevinovaţi? Nu este în regulă. Nu îmi place că îmi fac asta mie şi nu îmi place nici că o fac faţă de alte persoane. Oamenii nu ar trebui să fie criticaţi pentru că sunt diferiţi. Nu este vina lor că sunt diferiţi”, mai spune copilul în videoclip.

Mama elevului, Kimberly Jones, a precizat într-un mesaj care a însoţit videoclipul că fiul ei i-a cerut din nou să îl ia de la şcoală, pentru că se temea să ia prânzul alături de colegii lui.

Actriţa Millie Bobby Brown a reacţionat la acest mesaj video care a devenit viral pe reţelele de socializare, scriind că elevul are dreptate şi precizând că vrea să fie prietena lui, pentru că este „extraodinar”.

Patricia Arquette, câştigătoarea unui premiu Oscar, a adăugat: „Keaton, îmi pare rău că acei copii sunt atât de răi. Dacă nu se vor schimba, vor ajunge să aibă vieţi nefericite. Cred că eşti foarte cool!”.

Artista Cardi B a scris: „Cum să te iei de cineva care nu se poate apăra? Asta nu este «gangsta»!”.

Dana White, preşedintele UFC (Ultimate Fighting Championship - o organizaţie americană de arte marţiale mixte, considerată cea mai importantă ligă mondială pentru acest sport de luptă, n.r.) a reacţionat, de asemenea, spunând că vrea să îl invite pe Keaton în Las Vegas, la sediul organizaţiei. Mesajul său a fost distribuit de Ricky Martin. 

Chris Evans l-a îndemnat pe Keaton să fie puternic şi l-a invitat în Los Angeles la premiera filmului „Avengers: Infinity War”, care va avea loc anul viitor şi în care el va interpreta personajul Captain America.

Justin Bieber şi-a îndemnat fanii să urmărească videoclipul lui Keaton, pe care l-a apreciat pentru că demonstrează compasiune pentru alţi copii care sunt batjocoriţi la şcoală.

„Acest mesaj mi-a frânt inima astăzi. Vă rog să fiţi amabili unii faţă de alţii”, a scris şi Katy Perry pe reţelele de socializare.

Mulţi alţi actori, atleţi şi alte personalităţi, precum Bernice King, una dintre fiicele lui Martin Luther King Jr., au transmis mesaje prin care şi-au exprimat sprijinul pentru Keaton Jones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.