Chitaristul Joe Perry, cofondator al trupei Aerosmith şi membru al supergrupului The Hollywood Vampires, a fost dus de urgenţă la spital, duminică seară, după ce i s-a facut rău pe scena Coney Island Amphitheater, New York, unde susţinea un concert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit alternativenation.net, Joe Perry a fost transferat în stare stabilă la Columbia Presbyterian Trauma Hospital, însă motivele stării sale nu sunt cunoscute.

Aparent, Joe Perry a avut o criză cardiacă, în jurul orei locale 21.30, când s-a aplecat asupra chitarei sale şi a căzut inconştient.

”A fost nevoit să se aşeze pe podiumul de tobe, apoi a mers în spatele unui paravan şi a leşinat”, a scris unul dintre cei prezenţi la concertul The Hollywood Vampires pe contul său de Instagram, adăugând că poliţia şi medicii l-au luat repede. 

The Hollywood Vampires a continuat show-ul, în timp ce chitaristul a fost dus la spital.

Pe paginile de Instagram şi Facebook ale supergrupului american, din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin, a fost publicat mesajul: ”Starea lui Joe Perry este stabilă şi el se odihneşte. Fraţii lui vampiri şi fanii îi doresc o recuperare rapidă”.

Şi Slash, colaborator al The Hollywood Vampires şi apropiat al muzicianului, a publicat pe reţelele de socializare un mesaj de încurajare pentru Joe Perry.

Joe Perry, în vârstă de 65 de ani, este membru al grupurilor Aerosmith şi The Hollywood Vampires, de la înfiinţarea acestora, din 1970, respectiv 2015.

În urmă cu o săptămână, el a declarat pentru revista Rolling Stone că nu se poate gândi la un turneu de adio cu Aerosmith şi că o nouă eră se arată la orizont.

În prezent, el se află în turneu cu The Hollywood Vampires, iar în toamna acestui an Aerosmith are programată o serie de concerte. 

Joe Perry a concertat la Bucureşti, în 2010, alături de Aerosmith, şi în 2016, împreună cu The Hollywood Vampires.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.