Chitaristul jazz John "Bucky" Pizzarelli a murit la vârsta de 94 de ani, aparent din cauza Covid-19, după cum a anunţat familia lui, potrivit New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în Paterson, el a avut o carieră de opt decenii. Inclus în New Jersey Hall of Fame, muzicianul, care a colaborat cu artişti precum Frank Sinatra, a fost invitat în mai multe rânduri să cânte la Casa Albă. 

Familia, care i-a stat alături până în ultima clipă, a anunţat că va fi organizat un eveniment omagial, imediat ce vor fi eliminate restricţiile impuse din cauza crizei sanitare.

„Chitara jazz nu ar fi ce este azi fără Bucky Pizzarelli”, a scris muzicianul Frank Vignola. „El şi Freddie Green sunt responsabili pentru un stil de interpretare la chitară care a durat până în 2020”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.