Cher a deschis un proces în care o acuză pe Mary Bono, văduva fostului ei soţ Sonny Bono, pentru că reţine în mod necuvenit redevenţe pentru piese ca „I Got You Babe" şi „The Beat Goes On", potrivit nbcnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cher şi Sonny Bono, care au cântat împreună în anii 1960 - 1970 sub numele Sonny & Cher, au fost căsătoriţi din 1967 până în 1975, când au divorţat şi au fost de acord să „împartă egal proprietatea comună”, care a inclus o divizare în mod egal a redevenţelor din muzică, potrivit documentelor depuse de cântăreaţă miercuri la Los Angeles.

Această împărţire 50-50 a continuat după ce Sonny Bono a murit în urma unui accident la schi, pe 5 ianuarie 1998, a mai spus Cher.

Luna trecută, Mary Bono, prin Bono Collection Trust, i-a transmis lui Cher că nu va mai primi bani pentru piese Sonny & Cher ca „I Got You Babe", „The Beat Goes On", „Baby Don't Go", „Little Man" şi „Bang Bang".

„Notificarea de reziliere” a uimit-o pe Cher (pe numele real Cherilyn Sarkisian LaPiere), având în vedere că ea este „proprietarul incontestabil a 50% din întreaga compoziţie muzicală şi drepturi de autor din înregistrări”, se mai arată în documente.

Plângerea civilă nu menţionează o sumă exactă solicitată, însă este precizat că Cher suportă „daune şi va continua să suporte daune într-o valoare necunoscută momentan, dar crezut că depăşeşte 1.000.000 de dolari”.

Mary Bono, care trăieşte în Colorado, potrivit evidenţelor, nu a putut fi contactată pentru a comenta.

Sonny Bono a fost primar în Palm Springs, California, înainte de a câştiga un loc în Camera Reprezentanţilor din Congresul american în 1994 şi 1996. După moartea lui, Mary Bono a câştigat un scrutin special pentru fotoliul regretatului soţ, pe care l-a păstrat până când a fost înlăturată în 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.