Charlotte Casiraghi, fiica prinţesei Caroline de Monaco şi nepoata actriţei Grace Kelly, s-a căsătorit cu producătorul de film Dimitri Rassam, sâmbătă, la Palatul Princiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 32 de ani, şi Dimitri, 37 de ani, au un băieţel, Balthazar, care s-a născut în octombrie 2018, potrivit People. 

Cei doi, care sunt împreună de un an, au plănuit căsătoria vara trecută dar au decis să aştepte până după naşterea fiului lor. 

Charlotte Casiraghi mai are un copil, Raphael, în vârstă de 5 ani, din relaţia cu umoristul francez Gad Elmaleh. Dimitri Rassam mai are o fiică, Darya, în vârstă de 8 ani, din prima sa căsătorie cu modelul Mascha Novoselova.

Charlotte este fiica Prinţesei Caroline de Hanovra şi a italianului Stefano Casiraghi, om de afaceri, care a murit într-un accident de barcă cu motor în 1990. 

Rassam este fiul actriţei franceze Carole Bouquet şi al producătorului de film Jean-Pierre Rassam, decedat la vârsta de 44 de ani.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.