Actorii Channing Tatum şi Zoe Kravitz s-au logodit, potrivit presei americane, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul din "Magic Mike", în vârstă de 43 de ani, şi actriţa din "Batman,  în vârstă de 34 de ani, au o relaţie de doi ani, de când au lucrat împreună la un film.

Sâmbătă, Kravitz ar fi fost văzută purtând un inel de logodnă în timp ce cuplul a participat la petrecerea de Halloween organizată de Kendall Jenner.

Surse au confirmat pentru agenţiile de ştiri americane că cei doi se vor căsători.

Într-un interviu pentru GQ, în noiembrie anul trecut, Kravitz l-a descris pe Tatum ca fiind un "om minunat".

Cei doi s-au întâlnit după ce ea l-a distribuit pe Tatum în filmul ei de debut ca regizoare, thriller-ul "Pussy Island". În timpul filmărilor, ea l-a descris ca fiind "protectorul" ei şi "cu adevărat minunat şi dulce". Ea a adăugat: "Cred că dacă poţi face aşa ceva împreună, este un test bun. Şi am ieşit şi mai puternici".

Tatum a descris-o pe Zoe Kravitz ca fiind "perfecţionistă în cel mai bun mod posibil".

Kravitz, de asemenea cântăreaţă, este fiica legendei rock Lenny Kravitz şi a actriţei din "The Cosby Show", Lisa Bonet. Ea a divorţat de Karl Glusman după doi ani, în 2019.

Tatum a fost căsătorit anterior cu colega sa de scenă din "Step Up", Jenna Dewan, timp de zece ani. Cei doi au un copil împreună.

El s-a întâlnit cu cântăreaţa Jessie J, înainte de a începe relaţia cu Kravitz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.