Casa Chanel a anunţat după moartea lui Karl Lagerfeld că va încredinţa crearea colecţiilor sale lui Virginie Viard, cea mai apropiată colaboratoarea a directorului artistic, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chanel a anunţat şi decizia lui Alain Wertheimer, CEO, de a-i încredinţa crearea colecţiilor lui Virginie Viard, directoarea studioului de creaţie de şi colaboratoare a lui Lagerfeld de peste 30 de ani. 

Marţi după-amaiză, casa Chanel transmitea o declaraţie oficială privind dispariţia directorului său artistic din 1983, amintind de felul său extraordinar de a reinventa codurile lăsate moştenire de Coco Chanel, dar şi de erudiţia sa. 

Alain Wertheimer, CEO Chanel, a declarat: "Geniul artistic al lui Karl Lagerfeld, generozitatea sa şi intuiţia sa excepţională au contribuit la strălucirea Casei Chanel în lume. Dincolo de marele creator, căruia i-am acordat cec-ul în alb la începutul anilor 1980 pentru a reinventa marca, astăzi pierd un adevărat prieten şi complice". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.