Cenuşa actriţei Zsa Zsa Gabor, care a murit în 2016, la vârsta de 99 de ani, a fost îngropată într-un cimitir din Ungaria, ţara sa natală, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul filmului „Lili and Moulin Rouge” (1952) a fost cunoscut mai ales pentru numeroasele mariaje şi comentariile sale perspicace.

Ultimul ei soţ a participat la ceremonia de la Budapesta. Frederic von Anhalt a spus că Gabor a scris în testament că vrea să revină în Ungaria după moarte.

El a precizat că a făcut călătoria prin Londra şi Germania şi a declarat că a vrut ca ceremonia pentru Gabor să fie „o sărbătoare a vieţii, nu o înmormântare”. O parte din cenuşă a rămas la Los Angeles.

Actriţa, născută Sari Gabor, la Budaptesta, în 1917, a fost unul dintre exponenţii epocii de aur a Hollywood-ului.

Poreclită Zsa Zsa de familie, ea a fost Miss Ungaria înainte de a se muta în Statele Unite pentru a avea o carieră în actorie.

Gabor a jucat în zeci de filme, dar a fost cunoscută mai ales pentru stilul său de viaţă şi cele nouă căsnicii, între care cu actorul britanic George Sanders şi magnatul Conrad Hilton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.