Cenuşa actriţei Zsa Zsa Gabor, care a murit în 2016, la vârsta de 99 de ani, a fost îngropată într-un cimitir din Ungaria, ţara sa natală, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul filmului „Lili and Moulin Rouge” (1952) a fost cunoscut mai ales pentru numeroasele mariaje şi comentariile sale perspicace.

Ultimul ei soţ a participat la ceremonia de la Budapesta. Frederic von Anhalt a spus că Gabor a scris în testament că vrea să revină în Ungaria după moarte.

El a precizat că a făcut călătoria prin Londra şi Germania şi a declarat că a vrut ca ceremonia pentru Gabor să fie „o sărbătoare a vieţii, nu o înmormântare”. O parte din cenuşă a rămas la Los Angeles.

Actriţa, născută Sari Gabor, la Budaptesta, în 1917, a fost unul dintre exponenţii epocii de aur a Hollywood-ului.

Poreclită Zsa Zsa de familie, ea a fost Miss Ungaria înainte de a se muta în Statele Unite pentru a avea o carieră în actorie.

Gabor a jucat în zeci de filme, dar a fost cunoscută mai ales pentru stilul său de viaţă şi cele nouă căsnicii, între care cu actorul britanic George Sanders şi magnatul Conrad Hilton.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.