Cântăreaţa Celine Dion, în vârstă de 49 de ani, este protagonista unui pictorial realizat de revista Vogue în Paris, iar într-una dintre imaginile publicate pe contul de Instagram al publicaţiei artista canadiană apare fără haine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub titlul ”adevărul gol goluţ”, Vogue vorbeşte despre vestimentaţia aleasă de artistă pentru show-urile sale şi despre felul în care aceasta este modificată pentru ca Dion să se simtă confortabil pe scenă.

”În ultimii cinci ani, ea a purtat doar haute cuture în concertele sale”, scrie Vogue.

Cu hashtag-ul ”#CelineTakesCouture”, revista americană a publicat mai multe imagini cu Celine Dion realizate cu ocazia Paris Couture Week.

Cântăreaţa Céline Dion, născută pe 30 martie 1968, în Charlemagne, regiunea Quebec, provine dintr-o familie cu 14 copii. A devenit celebră pe plan internaţional după ce a câştigat finala concursului Eurovision în anul 1988, concurând pentru Elveţia. După mai multe albume în limba franceză, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite şi, începând din 1990, a lansat piese şi în limba engleză, care au ajutat-o să devină vedetă de talie mondială. Albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan internaţional.

Anul trecut, soţul şi impresarul ei, René Angélil, a murit pe 14 ianuarie, iar câteva luni mai târziu, ea i-a dedicat single-ul ”Encore un soir”, compus de Jean-Jacques Goldman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.