Celebrul bucătar Gordon Ramsay, restaurator şi realizator TV, a scos la vânzare o casă de vacanţă pitorească din Cornwall (Marea Britanie), iar aceasta este listată la 2,75 de milioane de lire sterline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa are o suprafaţă de 850 de metri pătraţi, patru dormitoare şi patru băi şi jumătate, potrivit Variety. Ea se află în oraşul de coastă Fowey din zona sud-vestică a Angliei.

Fost sediu de bancă, Ramsay a cumpărat imobilul în 2017 pentru 1,7 milioane de lire sterline. După ce a transformat clădirea clasată monument istoric şi a rebotezat-o Trevail House, Ramsay a închiriat-o în regim hotelier, pentru 4.700 de lire sterline pe săptămână.

Casa este dotată cu un sistem de securitate şi porturi USB în fiecare încăpere, iar unul dintre cele mai importante puncte îl reprezintă, desigur, bucătăria - compactă, complet utilată cu aparatură de înaltă calitate. Terasa are vedere spre port.

Reşedinţa este una dintre cele trei deţinute de Gordon Ramsay în populara zonă de vacanţă Cornwall, aflată la 400 de kilometri de Londra.

El a cumpărat o locuinţă în satul Rock, cu 3,3 milioane de lire sterline, însă aici i-a înfuriat pe locuitori pentru că a primit permisiunea de a demola structura originală a casei, de la 1930, pentru a construi o nouă reşedinţă. În timpul construcţiei, starul emisiunilor „Masterchef” şi „Hell’s Kitchen”, pe care le şi produce, a mai cumpărat o proprietate cu 3 milioane de lire sterline.

Din casa lui din Rock, Ramsay a apărut deseori pe reţelele de socializare în timpul perioadei de izolare.

Ramsay mai deţine o casă cu cinci dormitoare în Wandsworth, sud-vestul Londrei, pe care a cumpărat-o în 2002 cu aproximativ 2,6 milioane de lire sterline, şi una în Bel Air din Los Angeles, achiziţionată în 2011 cu 6,75 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.