Grupul hip-hop Paraziţii a lansat videoclipul single-ului ”Poliţia trece”, inclus pe albumul ”Lovitura de pedeapsă”, o piesă care ironizează activitatea poliţiei, ce a strâns pe YouTube, în cinci zile de la lansare, peste 254.000 de vizualizări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, membrii trupei au dorit ca videoclipul să poată fi văzut doar de ”fanii adevăraţi”, astfel, cei care s-au înscris în prealabil pe site-ul 20cmrecords.com au avut posibilitatea de a asista la premieră.

În videoclip, alături de Freaka, Oblandon şi Cheloo, apar Mihai Mărgineanu, Costel, Phane Buton (DaHood Justice).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“În piesa asta noi nu ne luăm de un poliţist anume, ci de instituţie în sine, cu toate bubele pe care le are din cap până-n picioare”, spune Cheloo despre ”Poliţia trece”, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Weekendul trecut, grupul Paraziţii a cântat piesele noului album ”Lovitura de pedeapsă” la Londra, iar vineri şi sâmbătă, trupa va susţine concerte la Braşov şi Târgu-Mureş.

Grupul Paraziţii a fost format în 1994, de Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk, şi a debutat cu piesa "În Jur", în acelaşi an. Primul album, "Poezii Pentru Pereţi", produs independent, a fost lansat în 1995, iar până în prezent, grupul a lansat peste 20 de materiale de studio, în formulă completă, colaborări şi solo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.