Târgul de Crăciun din Drumul Taberei va fi deschis miercuri, la ora 19.00, şi va include, anul acesta, cel mai mare carusel veneţian amplasat în târgurile de sărbători din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atracţia, similară caruselelor amplasate la Veneţia în timpul celebrului Carnaval, a fost construită în Italia, într-o fabrică cu tradiţie de peste 100 de ani, şi este adusă la noi în ţară, de Britta Trading, furnizor de atracţii pentru parcuri de distracţii şi festivaluri.

„Caruselul veneţian are un diametru de 11 metri, este pictat manual şi include o caleaşcă, şase trăsuri şi 34 de căluţi, şi poate fi utilizat de 60 de persoane. Pentru ca atmosfera să fie şi mai spectaculoasă, caruselul este completat cu 2.000 de luminiţe colorate şi, pe durata folosirii sale, vizitatorii se vor putea delecta cu muzică de carnaval. Construcţia acestui carusel a durat nouă luni. El a fost produs în Italia, într-o fabrică de lângă Veneţia, specializată în construirea unor astfel de carusele pentru celebrul Carnaval de la Veneţia”, declară Lucia Prajişteanu, CEO Britta Trading.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

De la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei nu va lipsi în acest an nici o roată panoramică Miramagica, cu sute de mii de luminiţe şi gondole ce se învârt atât pe verticală, cât şi în jurul axelor sale. Luminile atracţiei îşi schimbă culoarea de la roşu la verde, albastru, galben sau alb, oferind un adevărat spectacol privitorilor. În plus, a fost instalat şi un trenuleţ tematic.

„Am amplasat anul acesta şi roata panoramică Miramagica, ce are o înălţime de 38 de metri şi 144 de locuri. Este o roată spectaculoasă de unde se poate admira tot târgul de Crăciun şi care va fi un punct important de atracţie pentru vizitatori. O altă noutate constă în trenuleţul tematic de Crăciun pentru cei mici. Suntem bucuroşi să creăm, şi de această dată, o atmosferă feerică de sărbători şi sunt convinsă că atracţiile noastre îi vor fascina atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, declară Lucia Prăjişteanu, CEO Britta Trading.

Parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei, denumit „West Side Christmas Market”, este organizat de UNTOLD Universe, creatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea, în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului Bucureşti şi va fi deschis pânâ la 27 decembrie.

Accesul în parc este gratuit şi se poate face de luni pânâ vineri între orele 12:30-22:30, iar, de sâmbăta şi duminica, de la 11:00 până la 22:30.

O plimbare cu primul carusel veneţian din România durează trei minute şi costă 20 de lei.

Caruselul veneţian completează seria de atracţii furnizate de Britta Trading, printre care se află şi prima roată panoramică hi-tech, amplasată săptămâna trecută la Târgul de Crăciun de la Craiova, parcurile Miramagica din Bucureşti şi Mamaia, şi Zorky’s Planet, din incinta AFI Cotroceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.