„The Mister”, cea mai recentă carte a autoarei E. L. James, cunoscută pentru seria romanelor „Fifty Shades of Grey”, va fi adaptată pentru marile ecrane de Universal, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansată în 2019, „The Mister” a ajuns în lista New York Times Best Seller, unde a petrecut nouă săptămâni, şi a fost vândută în 33 de ţări.

James, care a produs fiecare dintre cele trei filme „Fifty Shades”, va deţine şi acum acest rol. 

„The Mister” spune povestea unui aristocrat britanic care se îndrăgosteşte de menajera lui albaneză, fără să ştie că ea fuge de traficanţi de persoane.

Acesta este primul roman al lui James după trilogia erotică „Fifty Shades”.

După ce a lucrat 25 de ani în televiziune, E. L. James (Erika Mitchell) a decis să îşi urmeze visul din copilărie şi să scrie poveşti. În 2015, a publicat prima carte din trilogia „Fifty Shades of Grey”. Ea a fost urmată de „Fifty Shades Darker” şi „Fifty Shades Freed”. Acestea au fost publicate în 50 de limbi şi vândute în peste 150 de milioane de exemplare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.