Mastering The Music Business, cea mai mare conferinţă internaţională din industria muzicală din România, va avea loc între 31 august şi 2 septembrie şi îi are invitaţi, între alţii, pe chitaristul american Steve Vai şi multi-instrumentistul Jordan Rudess de la Dream Theater.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult de 100 de vorbitori români şi internaţionali din industria muzicală, din peste 20 de ţări, vor participa la conferinţă.

Printre aceştia se numără Steve Vai, chitarist american şi multiplu premiat cu Grammy, dar şi Jordan Rudess, multi-instrumentist al trupei americane de progressive metal Dream Theater;

Conferinţa va avea loc într-un format hibrid (atât online, cât şi offline, la Hotel Caro) şi va cuprinde peste 48 de paneluri, workshop-uri, interviuri şi prezentări.

Paisprezece trupe vor lua parte la MMB Showcase Festival, la clubul Expirat, iar Pinholes, Rockabella şi Dimitri’s Bats vor fi capete de afiş.

La cea de-a şasea ediţie vor fi prezenţi producători din industria muzicală globală şi agenţi ai unor festivaluri importante la nivel european.

Conferinţa MMB se desfăşoară la Hotel Caro, în perioada 31 august - 2 septembrie. Înregistrarea participanţilor începe la ora 09:00, iar primul panel este programat zilnic începând cu ora 10:00.

De la ora 19:00, are loc MMB Showcase Festival la clubul Expirat, unde artişti în ascensiune din România, Italia şi Croaţia vor aduce pe aceeaşi scenă aproape toate genurile muzicale.

Programul complet al conferinţei şi al concertelor este disponibil online.

Fiecare seară de MMB Showcase Festival de la Expirat va avea un cap de afiş din România - Pinholes (31 august), Rockabella (1 septembrie) şi Dimitri’s Bats (2 septembrie).

Trupele care îşi vor prezenta muzica la festival sunt A-C Leonte (România), Amadeus (România), Baba Dochia (România), Cucina Sonora (Italia), Lucia (România), Marius Mihalache (România), Piqued Jacks (Italia), Sara Renar (Croaţia), Second Wave (România).

Intrarea la concertele MMB Showcase Festival este liberă pentru publicul larg, în limita locurilor disponibile. Speakerii şi delegaţii participanţi la conferinţa Mastering The Music Business au de asemenea acces liber la festival.

Accesul se va face exclusiv pentru persoanele vaccinate cu ambele doze şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de imunizare sau care prezintă dovada unui rezultat negativ la un test RT-PCR efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau rezultat negativ la un test antigen rapid efectuat cu maxim 24 de ore înainte ori pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezenţa anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Biletele pentru conferinţă s-au pus în vânzare pe site-ul MMB, dar şi pe ove.ro sau iabilet.ro. Biletele cumpărate pentru ediţia din 2020 asigură accesul la #MMB2021.

Toate informaţiile despre conferinţă şi concerte sunt disponibile pe site-ul oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.