Scotland Yard a deschis o a treia investigaţie în cazul actorului Kevin Spacey, care a fost acuzat de abuz sexual de mai mulţi bărbaţi din Statele Unite ale Americii şi din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe 13 decembrie am primit o reclamaţie potrivit căreia acesta (Kevin Spacey) a agresat sexual un bărbat (victima numărul 3) în 2005, în Westminster. Ofiţerii de la Child Abuse and Sexual Offences Command investighează cazul”, a confirmat Scotland Yard (Serviciul de Poliţie Metropolitană din Londra), miercuri, pentru The Hollywood Reporter.

Alte informaţii despre această anchetă nu au fost făcute publice. 

Celelalte două anchete derulate de poliţia din Londra se referă la abuz sexual de care Kevin Spacey s-ar fi făcut vinovat în 2005 şi 2008.

La finalul lunii octombrie, actorul Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery”, l-a acuzat pe Kevin Spacey că l-a „sedus” când el avea vârsta de 14 ani. El a publicat un mesaj pe reţelele de socializare în care dezvăluia că actorul Kevin Spacey l-a hărţuit sexual la o petrecere care a avut loc în 1986. În aceeaşi zi, Spacey a răspuns cu un mesaj de scuze şi a anunţat că de mai mulţi ani a ales să trăiasca viaţa ca un bărbat homosexual. El a precizat că nu îşi aminteşte incidentul.

De asemenea, actorul mexican Roberto Cavazos şi regizorul american Tony Montana îl acuză pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală. La fel şi alţi doi bărbaţi. Ei susţin că actorul i-a atins fără consimţirea lor şi că a avut un comportament nepotrivit.

International TV Academy a anunţat apoi că îi retrage actorului Kevin Spacey premiul onorific International Emmy Founders, pe care el urma să îl primească la gala din 22 noiembrie.

Reprezentanţii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis că au fost „consternaţi” de acuzaţii. Instituţia veche de 200 de ani i-a îndemnat pe toţi cei care au legătură cu Old Vic să facă dezvăluiri, garantând confidenţialitatea.

Mai multe acuzaţii de hărţuire au venit apoi la adresa lui Kevin Spacey, care a anunţat că vrea să urmeze un tratament.

Compania care îl reprezenta pe Kevin Spacey, CAA, a încetat colaborarea cu el.

Netflix a anunţat, de asemenea, că încetează colaborarea cu Kevin Spacey, actorul fiind concediat din serialul „House of Cards”.

Regizorul Ridley Scott şi producătorii dramei „All the Money in the World”, al cărei protagonist era Spacey, au decis să refilmeze lungmetrajul cu Christopher Plummer în rol principal.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, este un cunoscut actor american de teatru, televiziune şi cinema. Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, starul hollywoodian a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999). A jucat în filme precum „Se7en”, „LA Confidential”, K-Pax” şi „The Men Who Stare at Goats”. Din 2013, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.