Câte patru episoade din serialul „În mintea criminalului/ The Mentalist”, cu Simon Baker în rol principal, vor fi difuzate zilnic de postul DIVA, începând cu 5 iulie, de la ora 21:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nominalizat la Globurile de Aur şi Emmy, actorul Simon Baker („Îngerul păzitor”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”) joacă rolul Patrick Jane, un consultant independent care colaborează cu Biroul de Investigaţii din California (CBI), unde rezolvă cazuri de crimă folosindu-şi talentul pentru observaţie.

Patrick Jane este celebru şi pentru modul în care ignoră orice protocol şi pentru trecutul lui de fals spiritist. Faimosul „medium” începe colaborarea cu oamenii legii pentru a localiza un criminal în serie care i-a ucis familia şi evoluează cu ajutorul colegilor şi datorită noilor experienţe la care este supus.

Teresa Lisbon (Robin Tunney), agent cu experienţă, recunoaşte că nu îi este uşor să-l accepte în echipa ei, oscilând între a admite că are nevoie de el şi a-l condamna pentru aerul teatral, narcisism şi pentru că nu are limite. Din echipa ei mai fac parte agenţii Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) şi Grace Van Pelt (Amanda Righetti). Cu toţii cred că Jane este prea nonconformist şi imprevizibil, dar, pe de altă parte, îl admiră pentru farmecul şi abilitatea de a rezolva cazurile.

Serialul este creat de Bruno Heller („Rome”) şi îi are producători executivi pe Heller şi Chris Long , fiind produs de Warner Bros.

Programul de difuzare a sezoanelor la DIVA: sezonul întâi va începe pe 5 iulie, al doilea, pe 13 iulie, al treilea, pe 21 iulie, şi sezonul al patrulea, pe 29 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.