Actriţa australiană Cate Blanchett a semnat contracte pentru a juca în următoarele filme ale cineaştilor James Gray şi Adam McKay, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda blocării producţiilor cinematografice în întreaga lume, Blanchett are deja trei proiecte noi - adaptarea pentru marile ecrane a jocului video „Borderlands” pregătită de Eli Roth pentru Lionsgate, anunţată săptămâna trecută, la care se adaugă „Armageddon Time” al lui Gray (RT Features) şi „Don’t Look Up” al lui McKay (Netflix), din distribuţia căruia face parte şi Jennifer Lawrence.

„Armageddon Time” va fi scris şi regizat de Gray, iar RT Features - cu care el a colaborat pentru „Ad Astra” - va produce filmul. 

Lungmetrajul se bazează pe experienţele trăite de Gray în timpul petrecut la şcoala Kew-Forest din Queens. Fred Trump făcea parte din consiliul şcolii private, unde Donald Trump era elev. Directorul şcolii va fi personajul principal al filmului.

Noul lungmetraj al lui Adam McKay a fost anunţat în luna februarie. În centrul acţiunii se află doi astronomi care încearcă să avertizeze lumea de apropierea unui asteroid care va distruge planeta. McKay va scrie şi regiza filmul care va fi primul lui proiect pentru platforma Netflix. 

La începutul acestui an, Cate Blanchett a încheiat filmările pentru „Nightmare Alley” al lui Guillermo del Toro, în care joacă şi Bradley Cooper.

În prezent, ea poate fi văzută în serialul „Mrs. America”, disponibil pe HBO Go.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.