Casa din oraşul Baton Rouge deţinută de actorul Wendell Pierce, care a jucat în serialul ”The Wire”, produs de HBO, precum şi în serialul ”Suits”, a fost distrusă din cauza inundaţiilor din Louisiana, la 11 ani după ce căminul în care a copilărit a fost devastat de uraganul Katrina, informează time.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul originar din Louisiana, în vârstă de 52 de ani, ai cărui părinţi şi-au pierdut casa în anul 2005, când uraganul Katrina a lovit New Orleans, a făcut anunţul pe Twitter, duminică.

”Vecinii mei şi cu mine am fost inundaţi în Baton Rouge. Mi-am amintit de generozitatea pe care a primit-o familia mea în timpul uraganului Katrina”, a scris actorul.

Wendell Pierce i-a răspuns unui utilizator Twitter, care a scris despre problema obiectelor preţioase de familie distruse.

”Vei vedea că obiectele de familie vor fi schimbate într-un fel care le va aduce un nou sens. Obiecte neînsufleţite aduse la viaţă. Orice ai nevoie, fratele meu, voi fi alături de tine şi de oamenii buni din Star Hill LA. Avem grijă unii de alţii în Louisiana. În cele mai grele momente, tot ce ne trebuie este credinţa şi familia”, a scris Pierce pe Twitter.

Pentru a veni în ajutorul oamenilor din Louisiana, Pierce a distribuit informaţiile de contact ale American Red Cross şi a Baton Rouge Food Bank.

În luna ianuarie, actorul a spus, pentru People, că îşi aminteşte distrugerea provocată de uraganul Katrina ca pe o ”iarnă nucleară”. ”Totul era complet distrus şi acoperit în gri şi verde”, a spus Wendell Pierce.

În luna mai, Wendell Pierce a fost arestat în Atlanta şi pus sub acuzare pentru agresiune, după o altercaţie cauzată de diferenţe de opinii de natură politică, referitoare la alegerile prezidenţiale din 2016. Actorul a fost eliberat, după ce a plătit o cauţiune de 1.000 de dolari.

Wendell Pierce a interpretat rolul poliţistului Bunk Moreland în serialul ”The Wire”. Starul american este cunoscut şi prin roluri jucate în alte producţii TV de succes, precum ”Treme” şi ”The Odd Couple”, în lungmetrajul ”Selma”, dar şi în serialul ”Suits”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.