Carrie Underwood şi John Legend au obţinut, miercuri seară, marele premiu la gala CMT Music Awards pentru videoclipul piesei „Hallelujah”, inclusă pe albumului de Crăciun din 2020 al cântăreţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legend a lipsit de la gală, iar Underwood a spus: „Felicitări pentru ceea ce cred că este primul tău trofeu CMT!”.

Gazdele ceremoniei, Kelsea Ballerini şi Kane Brown, s-au numărat de asemenea printre câştigători. Ballerini a fost premiată la categoria „Performance of the year”, pentru duetul „The Other Girl” cu Halsey.

Brown este singurul care a obţinut două premii la gala de miercuri seară, la categoriile „Male video of the year” („Worship You”) şi „Collaborative video” („Famous Friends”, cu Chris Young).

La categoria „Female video of the year” s-a impus Gabby Barrett cu „The Good Ones”, iar  Little Big Town a câştigat cu „Wine, Beer, Whiskey” premiul categoriei „Duo/group video of the year”.

Trofeul special CMT Equal Play Award a fost acordat anul acesta cântăreţei Linda Martell în vârstă de 80 de ani, care, în 1969, a devenit prima femeie afro-americană care a cântat la concertul săptămânal Grand Ole Opry din Nashville şi care a ajuns în topurile radiourilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.