Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, va participa, duminică, la evenimentul "Kids Day", din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, considerat a fi cel mai important turneu de tenis masculin din România. Turneul are loc în perioada 17 - 25 septembrie şi reuneşte nume cunoscute ale tenisului mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul turneului ATP Challenger Sibiu Open, Marius Vecerdea, antrenor de tenis şi apropiat al familiei prezidenţiale, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, va participa la Kids Day, eveniment tradiţional în cadrul turneului.

Kids Day se va desfăşura, duminică, între orele 14.00 şi 17.00 şi va reuni zeci de copii de toate vârstele care vor participa la o mulţime de concursuri.

"Prima doamnă este aşteptată în a doua parte a evenimentului”, a anunţat Vecerdea.

Şi anul trecut Carmen Iohannis a participat la evenimentul respectiv, fiind cea care i-a premiat pe copiii care au obţinut rezultate bune la concursurile derulate în ziua respectivă.

Sibiu Open 2016 este considerat cel mai important turneu de tenis masculin din România, competiţia fiind înscrisă în calendarul oficial al ATP. De altfel, potrivit organizatorilor, turneul de la Sibiu este singurul din ţară care mai face parte din calendarul competiţional oficial. Vor concura la Sibiu nume importante ale tenisului mondial.

Vecerdea a anunţat că Adrian Ungur, cel mai cunoscut dintre românii care participă la competiţie, va încerca să-şi apere titlul pe care l-a obţinut la ultimele două ediţii ale Sibiu Open.

"Adrian Ungur vine să îşi apere titlul de anul trecut. El este reprezentantul nostru principal, avem mari speranţe de la el să se afle în fazele superioare”, a mai declarat Marius Vecerdea.

La Sibiu, vor mai concura Robin Haase (locul 62 mondial) şi Marco Cechinatto.

Sibianul Victor Cornea este şi el printre cei 22 de sportivi acceptaţi direct pe panoul oficial al competiţiei.

Sibiu Open este la a cincea ediţie, evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 17 - 25 septembrie. Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 110.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.