Carmenn Iohannis a declarat, duminică, la Sibiu, unde participă la evenimentul "Kids Day" din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, că îi îndeamnă ”pe cei mici şi pe cei mari” să facă sport, adăugând că speră să participe în continuare şi la maraton şi că, ”dacă se ivesc ocazii”, va urca şi pe munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis spus că este prima dată când joacă tenis.

”Până acum am vorbit despre sport, dar acum vreau să şi joc şi îi îndemn pe cei mici şi pe cei mari să se apuce de sport. Acesta este semnalul pe care vreau să-l dau şi de aceea am venit”, a spus Carmen Iohannis, care a adăugat că speră să meargă în continuare şi la maraton şi la tenis, iar ”dacă se ivesc ocazii” poate urcă şi pe munte.

Întrebată despre drumeţiile pe munte ale lui Klaus Iohannis, ea a răspuns că încearcă să i se alăture, dar ar prefera trasee mai uşoare.

”Ieri a fost singur la Negoiu, fără mine, eu nu fac faţă”, a spus Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis participă, duminică după-amiază, la evenimentul "Kids Day" din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde s-a întâlnit cu mai mulţi copii care practică diverse sporturi, a făcut poze cu aceştia, apoi a jucat tenis.

La eveniment sunt prezenţi şi elevi de la clasa la care Carmen Iohannis este dirigintă.

Soţia preşedintelui este profesoară de limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi este dirigintă la o clasă a XI-a. 

Preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, imaginea fiind postată, duminică, pe Facebook de un clujean, alături de mesajul ”The president was with us”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.